Ο Όμιλος έρχεται κοντά σας! 

Ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας επιδιώκει να αυξήσει τα μέλη του και να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους/ες εκπαιδευτικούς και φίλους/ες. Εργαζόμαστε ακούραστα εδώ και χρόνια για να δημιουργήσουμε και να παρέχουμε εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε εκπαιδευτικούς, μαθητές/ριες και στο ευρύ κοινό στους τομείς της Ιστορίας και της Εκπαίδευσης για την Ειρήνη. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, αλλά και τα μελλοντικά μας σχέδια! Επιπλέον, δεν σας έχουμε δει εδώ και αρκετό καιρό!

Αν σας έχουμε λείψει και θα θέλατε να γίνετε κι εσείς μέρος της προσπάθειάς μας για αλλαγή, ελάτε μαζί μας για μια βραδινή έξοδο για να μάθετε περισσότερα για τη δουλειά μας και να ανακαλύψετε ευκαιρίες συνεργασίας με τον Όμιλο! Η μειωμένη ετήσια συνδρομή* και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μόνο 10€ (καταβάλλεται με την προσέλευσή σας). Κάθε μέλος λαμβάνει υλικό και εκδόσεις του Ομίλου, καθώς και άλλα προνόμια και εκπτώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προσκόμιση SafePass είναι απαραίτητη για συμμετοχή στην εκδήλωση.

Απαντήστε μέχρι τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου αποστέλλοντας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 22 445740 (εσωτ. 106) ή στο 99578067.

*Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε υφιστάμενα μέλη και φίλες/ους που επιθυμούν να γίνουν μέλη.

Paphos.png

Share this article

Other News

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Stay up to date with our news and events

SUBSCRIBE NOW