Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) yakınınıza geliyor! 

Tarih: 17 Aralık, Cuma

Saat: 18:30-21:00

Yer: Eziç Restaurant, Mağusa

Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği (AHDR) üye tabanını genişletmek ve mümkün olduğunca çok eğitimci ve arkadaşa ulaşmak istiyor. Tarih ve Barış Eğitimi alanlarında öğretmen, öğrenci ve adadaki herkese eğitim fırsatları yaratmak ve sunmak için yıllardır yorulmadan çalışmaktayız. Tüm güncel çalışmalarımızı ve yakın gelecekteki planlarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ayrıca, sizleri uzun zamandır görmüyoruz! 

Siz de değişimin bir parçası olmak istiyorsanız, çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek ve derneğimizle bağlantı kurma fırsatlarını öğrenmek için buluşmamızda bize katılın! İndirimli yıllık üyelik ücreti ve bu etkinliğe* katılım sadece 120 T’dir (ödeme kapıda yapılacaktır). 

Her üyeye bir hediye çantası ve derneğimizin yayınlarından bir seçki sunulacaktır. Ayrıca, üyelerimiz ileride duyuracağımız daha fazla avantaj ve indirimden de faydalanabileceklerdir.* 

Etkinliğe katılmak için Adapass veya geçerli negatif bir test sonucu gereklidir. 

Lütfen 15 Aralık Çarşamba gününe kadar  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine bir e-posta göndererek katılımınızı bildiriniz.

Daha fazla bilgi için 0533 8537470 numaralı telefonlardan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

*Bu etkinlik tüm üyelerimize ve üye olmak isteyenlere açıktır. 

Share this article

Other News

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Stay up to date with our news and events

SUBSCRIBE NOW