Ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας (ΟΙΔΕ) δέχεται αιτήσεις από ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς και σχολεία για τη διεξαγωγή εργαστηρίων για αντι-ραστισμό και εκπαιδευτικών περιπάτων στη Λευκωσία για μαθητές/ριες δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και τεχνικών σχολών.

Επιλογές:

  1. «Αντιρατσιστικό εργαστήρι στο σχολείο σας»

Εκπαιδευτές/ριες απισκέπτονται το σχολείο σας. Οι μαθητές/ριες συμμετέχουν σε βιωματικές δραστηριότητες σχετικές με τον αντιρατσισμό, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για έναν Πολιτισμό Ειρήνης.

Το εργαστήρι προσφέρεται για τάξεις Γ-Στ’ δημοτικού, γυμνάσια, λύκεια και τεχνικές σχολές.

  1. «Επίσκεψη στο Σπίτι της Συνεργασίας και αντιρατσιστικό εργαστήρι»

Οι μαθητές/ριες συμμετέχουν σε βιωματικές δραστηριότητες σχετικές με τον αντιρατσισμό, στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης για έναν Πολιτισμό Ειρήνης. Έχουν, επίσης, την ευκαιρία να επισκεφθούν το Σπίτι της Συνεργασίας, ένα μοναδικό πολυκοινοτικό κέντρο, καθώς και τη δυνατότητα να γνωρίσουν ατόμα που εργάζονται για την ειρήνη.

Το εργαστήρι προσφέρεται για τάξεις Γ-Στ’ δημοτικού, γυμνάσια, λύκεια και τεχνικές σχολές.

  1. «Εκπαιδευτικός περίπατος στην εντός των τειχών Λευκωσία»

Οι μαθητές/ριες συμμετέχουν σε ένα εκπαιδευτικό περίπατο στην εντός των τειχών Λευκωσία, με σκοπό να εξερευνήσουν διάφορες πτυχές της πόλης και των κοινοτήτων της.

Ο περίπατος προσφέρεται για μαθητές/ριες γυμνασίων, λυκείων και τεχνικών σχολών.

Προσφέρεται περιορισμένος αριθμός εργαστηρίων. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους/τις μαθητές/μαθήτριες ή τα σχολεία. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών/ριών για κάθε ομάδα είναι 25.

 

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ

Share this article

Other News

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Stay up to date with our news and events

SUBSCRIBE NOW